Ernyőzés

2023.05.02. 17:00

Legendás siklóernyő pilóták nyomdokaiba léphetünk Epölnél

Elsuhannál siklóernyővel az epöli sziklák felett? Most itt a lehetőség! Május 13-án kezdő tanfolyamot indít az MPC Sportegyesület, így többek között azon a helyen is hódolhatnak az érdeklődők ennek a sportágnak, ahol szinte minden magyar siklóernyős megfordult már.

Kemma.hu

Látványos kedvcsináló videókat tett közzé nemrégiben az MPC Sportegyesület, melyekből nemcsak arról kaphatunk ízelítőt, hogy milyen gyönyörű helyen élünk, hanem abból is, hogy mekkora adrenalinlöketet adhat, ha siklóernyős pilótaként emelkedünk a magasba.

A klub a tavalyi tanfolyam során Epöli szikláknál is készített felvételt, melyet a minap tettek közzé, a videó alapján megbizonyosodhatunk arról is, hogy a népszerű kirándulóhely levegőből is elbűvölő. A bejegyzésben azt írják: ezen a helyen tanultak a legnagyobb és legelső magyar pilóták is. Továbbra is várják azok jelentkezését, akik szeretnének a természetben, illetve a természet erejével repülni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában