Súlyemelés

2023.04.28. 11:00

A felnőttek sem tudtak nagyobbat emelni, mint az oroszlányi Mikhel Eszter

Ismét parádéztak az oroszlányi súlyemelők.

Kemma.hu

Mikhel Eszter - Bagócs János és Zolnai Dániel

A Hajdú-Bihar vármegyei Tégláson ragyogó körülmények között rendezték meg a kiemelt súlyemelő versenyt. Az Oroszlányiak Városi Sport Klubjából (OVSK) két versenyző vett részt a rangos viadalon. Bagócs János Edző tanítványai közül Zolnai Lénárd az ifjúságiaknál, 61 kg-ban győzött úgy, hogy 81 kg-ot szakított és 112 kg-ot lökött. Lénárd megpróbálkozott a 120 kilós országos csúccsal is, ám ez egyelőre még nem jött össze. Ezen a héten ismét alkalma nyílik az oroszlány sportolónak a rekordkísérletre.

Mikhel Eszter (+87 kg) a junioroknál szerepelt, és 75 kg-ot szakított, valamint 100 kg-ot lökött, így korosztályában a legjobbnak bizonyult. Sőt a felnőttek sem tudtak nagyobbat emelni nála így megnyerte a kupát és az elsőséggel járó ajándékot is.

- Örülök a mindkét versenyzőm eredményének, hiszen viszonylag jól is teljesítettek – emelte ki Bagócs János. - Különösen Eszter százkilós lökése tetszett. A két súlyemelőm április 29-én és 30-án indul az iskolás bajnokságon, amit az OVSK rendez négyes oktatási intézmény részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában