Labdarúgás

2023.03.20. 22:27

Vármegyei rangadót nyert a Tatabánya

Gyürki Gergely csapata győzni tudott Komáromban, így maradt a Nyugati csoport élén

Herczeg István

Komáromi győzelmével megtartotta első helyét a Tatabánya (kékben)

Forrás: Komárom VSE/facebook

Labdarúgás, NB III., Nyugati csoport, 26. forduló 

Komárom VSE–Opus Tigáz Tatabánya 0-2 (0-1) 

Komárom, vezette: Muhari G. (Kovács II. G., Dobos D.).

Komárom: Bánfalvi – Szabó B., Nagy T., Tóth Gy., Köles, Molnár M. F., Szecsődi (Nagy L., 62.), Gelencsér (Juhász, 70.), Maka, Horváth M. D. (Vincze, 86.), Sandal. Vezetőedző: László Péter. 

Tatabánya: Lóth – Árvai (Németh, 79.), Kovács I., Krupánszki, Szegleti, Katona, Hajas, Szegő (Hadobás, 89.), Molnár T., Márton (Letenyei, 67.), Székely. Vezetőedző: Gyürki Gergely. 

Gólszerző: Hajas (31.), Kovács I. (53.).

 

Zsámbéki SK–ETO Akadémia 1-3 (0-2) 

Zsámbék, vezette: Horváth P. (Nagy M., Volentics E. J.).

Zsámbék: Terjék – Somogyi (Lőrinczy, 46.), Sugár B., Zsuppán, Monori, László, Csabafi (Ludvig, 85.), Mártonfi (Bíró, 46.), Sugár S. (Kerék, 46.), Harmat (Áprily, 66.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László. 

ETO: Fadgyas – Németh, Keresztes, Bánáti (Kulcsár, 68.), Hanzli, Mitring (Moharos, 60.), Tamás, Szabó, Sipőcz, Ignácz, Urblik (Balogh, 86.). Vezetőedző: José Munoz. 

Gólszerző: Bíró (70.), illetve Mitring (15.), Szabó (45., 54.).

Ahogyan arról már beszámoltunk, vármegyei rangadót rendeztek az NB III.-ban, hiszen a listavezető Tatabánya Komáromba utazott. Az előző fordulóban mindkét csapat győzni tudott, így önbizalommal telve várták a találkozót. Az első félidőben Hajas volt eredményes, majd a szünet után Szegő szögletét Kovács fejelte a kapuba, így a Tatabánya végül 2-0-ra győzött, így maradt a listavezető pozícióban, a Komárom pedig a 12. helyről várja a folytatást. Mivel a Veszprém legyőzte a Puskás Akadémiát, így a két klub között maradt a két pontos differencia. 

 A Zsámbékra ismét zöld-fehér rangadó várt, ezúttal az ETO Akadémia érkezett hozzájuk. A vendégek ugyan nem voltak túl jó formában, de ennek ellenére jól kezdték a meccset, hiszen negyed órányi játék után már vezetett a győri gárda. A szünet előtt meglőtték a második gólt a vendégek, majd nem sokkal később a harmadikat is. Bodó-mester tanítványainak erejéből csak a szépítésre futotta. Ezzel továbbra is az utolsó előtti, 19. helyen áll a Zsámbék. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában