Labdarúgás

2023.03.26. 06:36

Tokodon rendezik a forduló rangadóját

A középmezőny csapatai egyaránt a dobogóért küzdenek.

Herczeg István

A listavezető Lábatlan (kék-fehérben) a Csolnok ellen őrizné meg vezető pozícióját

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A megyei másodosztályú bajokság 20. fordulójában több rangadót is rendeznek. A Mocsa és a Zsámbék II. összecsapása igen ígéretesnek tűnik, hiszen a hazaiak a dobogó második fokán állnak, míg a vendégek a harmadikra vágynak, jelenleg negyedikek. A pontkülönbség jelenleg 15 egység köztük. A listavezető Lábatlan a legutóbbi két meccsét egyaránt megnyerő Csolnokot fogadja. A gyenge formában lévő az utolsó előtti helyre visszacsúszó Ács ezúttal a Piliscsévet látja vendégül, itt inkább a vendégek tűnnek esélyesnek. 

A tavasszal kiváló formába lendülő újonc Dunaszentmiklós a Gyermely vendégeként (ezúttal Tatán) folytatná a pontszerzést, de a hazaiak a dobogóért harcolnak, így nagy csata várható. A Nagyigmánd–Kisbér összecsapás is érdekes lehet, hiszen éppen egymás mellett áll a két alakulat a tabellán, csak három pont a különbség közöttük. Ugyanez igaz az Ászár–Baj meccsre is, itt a vendégek vannak előrébb. 16 órától a jelenleg harmadik Bakonysárkány utazik a nálánál eddig három ponttal kevesebbet gyűjtő Tokodhoz, mindkét csapat a dobogóért küzd.

Eurotrade Megyei II. osztály, 20. forduló
Vasárnap, 15 óra:
Mocsa KSE–Zsámbéki SK II., Ácsi Kinizsi SC–Piliscsévi SE, Gyermely–Dunaszentmiklósi SE (Tatán rendezik), Lábatlani ESE–Csolnoki SZSE, Nagyigmándi KSK–Kisbéri SSE, Ászár KSE–Baj KSE
Vasárnap, 16 óra: 
Tokod SE–Bakonysárkányi SE
Szabadnapos: Császár-Ete

 

 

Címkék#megye II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában