Párbajtőr

2023.03.26. 11:44

„Minden percét élveztem” – a világkupa-győztes tatai vívólány elpityeredett Kínában

Aranyérmet szerzett szombaton Kun Anna a kínai Nankingban női párbajtőr világkupán.

Kemma.hu

Természetesen Kun Anna is a keretben

Forrás: hunfencing.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a tatai vívó Kun Anna magabiztos vívással utasította maga mögé minden ellenfelét, és szerzett aranyérmet szombaton a kínai Nankingban zajló női párbajtőr világkupán. A sportolót ezt követően a Magyar Vívó Szövetség érte el telefonon, akiknek így nyilatkozott:

Nagyon jól ment a vívás, minden percét élveztem, valóban nem voltak szoros asszóim. Azt azért megvallom, az utolsó tusom után kicsit elérzékenyültem és elpityeredtem a sisak alatt. Végigfutott rajtam, hogy megérte az a rengeteg munka, ami mögöttem van. Jöhet a folytatás!

Emellett még elmondta, hogy a budapestihez képest könnyedebben vívott, tényleg mindent sikerült megcsinálnia a páston, amit eltervezett. Megjegyezte továbbá, hogy a teremben tényleg nagyon hideg volt, de szerencsére a szállodán belül vívtak, így két asszó között felmehetett a szobába melegedni. Mondandóját azzal zárta, hogy különösebben fáradtnak sem érzi magát, és várja a csapatversenyt.

Ma tehát újabb megmérettetés vár vívóinkra, hiszen az említett csapatversennyel folytatódik a világkupa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában