Röplabda

2023.03.23. 21:45

Jól kezdett a TRSE a felsőházban

A tatabányai csapat simán nyert Szombathelyen.

Kun Attila

Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, női, 1. forduló

Szombathelyi MÁV Haladás–Tatabányai RSE 0-3 (-21, -18, -19)

Szombathely, 70 néző, vezette: Barabás B., Őri A.

Tatabánya: Sinai, Kocsis, Csutorás, Nagy, Velő, Balabás. Csere: Kárpáti, Torma, Antal D., Kovács (libero), Szabó (libero). Vezetőedző: Szabados István.

A tatabányai csapat magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a felsőházi rájátszásban. A TRSE jó teljesítményt nyújtva, szettet sem veszítve győzött idegenben a rájátszásba a második helyen bejutó, a Tatabányát így egy hellyel megelőző Haladás ellen. Szabados István csapata így megelőzte a Vas vármegyeieket és jelenleg a második helyen áll a Kispest mögött. A TRSE legközelebb szombaton, 13.30-tól lép pályára, amikor az UNI Győr-SZESE vendége lesz.

Szabados István: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen játékosaim fegyelmezetten játszottak és mindent betartottak, amit kértem tőlük. A játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé kerekedni, sőt, megközelítettük azt, amit látni szeretnék a folytatásban. Ma igazi csapat voltunk, minden játékos hozzátette a sikerhez azt, amit tudott. Nagyon örülök ennek a győzelemnek! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában