Labdarúgás

2023.03.26. 06:35

Dobogóért küzdő csapatok játszanak egymással északon

Folytatódnak a küzdelmek a megyei harmadosztályban.

Herczeg István

Magyarcsik Zsolt (labdával) és a Dad Szákszenden játszik szomszédvári rangadót

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A megyei harmadosztály déli csoportjában a 16. forduló következik. Lesz szomszédvári rangadó is a hétvégén, hiszen a Dad Szákszendre utazik, ráadásul a két csapat között csak egy pont a differencia a vendégek javára. A Gesztes Rédére látogat, a harmadik helyen álló Csém pedig az Oroszlány vendége lesz. A Bokod a Tárkányt fogadja, a listavezető Bana pedig a sereghajtó Bakonyszombathelyt látja vendégül. A Császár-Ete II.–Bársonyos összecsapás elmarad. 

Északon a 15. forduló lesz terítéken. A listavezető Tardos szabadnapos, míg a második helyre felkúszó Bajót annavölgyi meccse elmarad. A dobogó legalsó fokán álló Szomódra nehéz feladat vár, hiszen Pilismarótra látogat, a két csapat között csak két pont a különbség. A Naszály a Vértestolnát látja vendégül. Egy pont a differencia a Dunaalmás és a TABAK között, így ez lehet a forduló egyik legizgalmasabb meccse. Mindkét gárda esélyes a dobogó legalsó fokára. Az egy pontos Bajna a Tatabányai Vasast fogadja. A Szárliget kizárása miatt nem csak a Tardos, hanem a Süttői SC is szabadnapos lesz hétvégén.

Eurotrade Solar megyei III. osztály, Déli csoport, 16. forduló
Vasárnap, 15 óra:
Réde KSE–Gesztesi SE, Banai KSK–Bakonyszombathely KSE, Szákszendi SE–Dad SE, Oroszlányi SZE–Csémi SE, Bokod FCE–Tárkány KSE.

Északi csoport, 15. forduló
Vasárnap, 15 óra:
Pilismarót SC–Bar-Nul Szomód SE, Naszály SE–Vértestolnai TE, D.M.A.C. Dunaalmás–TABAK, Bajnai SE–Tatabányai Vasas. 
Szabadnapos: Süttői SC, Tardosi FC.

 

 

Címkék#megye III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában