Az év férficsapata

2023.02.22. 07:00

"Örülünk a meghatározó társadalmi támogatottságnak" – az oroszlánok újabb sikerekre vágynak

Ahogyan arról már beszámoltunk, Az év sportolója 2022 közönségdíjat az MVM-OSE Lions kosárlabdázói nyerték a férfi csapat kategóriában a Kemma.hu szavazásán.

Kemma.hu

Egy friss csapatkép az MVM-OSE Lionsról

Forrás: OSE Lions

Az oroszlányi férfi kosárlabdázók az élvonalba történő 2019-es visszajutás óta tavaly először jutottak be a bajnokság felsőházi rájátszásába és végül a hetedik helyen végeztek az NB I. A-ban.

– Köszönjük a bizalmat szavazóinknak, nagyon örülünk, hogy az oroszlányi kosárlabda városi és megyei szinten is maghatározó társadalmi támogatottsággal bír. Szívből gratulálunk az oroszlányi súlyemelőnek, Szalai Lilinek, a női egyéni kategória győztesének is – mondta Beck Ferenc, az oroszlányi egyesület elnöke.

Az MVM-OSE Lionsra a bajnokság mellett tavasszal még egy komoly feladat vár: a csapat tavaly a nyolcadik helyen állt a bajnokság alapszakaszának féltávjánál, amivel kvalifikálta magát a Magyar Kupa nyolcas döntőjére. Az élvonalba történő visszajutás óta ugyancsak először...

Ahogy arról beszámoltunk, az év embere 2022 közönségdíjat Németh Róbert rendőr életmentő érdemelte ki szavazásunkon. Mint ismert, a fiatal egyenruhás körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét.

Az év női sportolója  Szalai Lili, a tavaly még az Oroszlányiak Városi Sport Klubja (OVSK) színeiben versenyző súlyemelő lett, míg legjobb férfi sportolónak járó díjat a Mega Tech Thai Box SE muay thai harcosa, Nardelotti Zoltán veheti át. Az év női sportcsapata a Tatabányai Röplabda SE lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában