TRSE

2023.02.21. 06:57

Az év női csapata: nem adják fel az álmaikat a díjazott tatabányai röplabdázók

Ahogyan arról már beszámoltunk, Az év sportolója 2022 közönségdíjat a Tatabányai Röplabda SE nyerte a női csapat kategóriában a Kemma.hu szavazásán.

K. A.

A Tatabányai Röplabda SE csapata magasan nyerte a szavazást

Forrás: TRSE

A Tatabányai Röplabda SE hölgykoszorúja tavaly Bódis Attila vezetésével remek teljesítményt nyújtva a második helyen végzett az NB II-es női röplabda-bajnokság Nyugati csoportjában, és a csapat ebben a szezonban sem lassít: immár Szabados István irányításával ezúttal is a második helyen áll nyugaton.

Nem adjuk fel a céljainkat, továbbra is azért küzdünk, hogy feljussunk az élvonalba. A felnőttcsapat játékosai példaképek az utánpótlásban szereplő röplabdázóink számára. Nem gondoltuk volna, hogy ennyi embert meg tudunk mozgatni, de természetesen nagyon örülünk neki 

– fogalmazott Bódis Attila, a TRSE utánpótlás-vezetőedzője.

Csapataink jó közösséget alkotnak, a célunk az, hogy továbbra is a saját bázisunkra, a nevelésű játékosainkra építsünk. Több száz gyermek játszik nálunk, emellett az edzői gárdánk is bővül. Mindenkinek köszönjük a szavazatát!

– mondta Simon Zsuzsanna, az egyesület elnöke.

Ahogy arról beszámoltunk, az év embere 2022 közönségdíjat Németh Róbert rendőr életmentő érdemelte ki szavazásunkon. Mint ismert, a fiatal egyenruhás körzeti megbízottként, mentőápolóként és Police Medic oktatóként is megállja a helyét.

Az év női sportolója  Szalai Lili, a tavaly még az Oroszlányiak Városi Sport Klubja (OVSK) színeiben versenyző súlyemelő lett, míg legjobb férfi sportolónak járó díjat a Mega Tech Thai Box SE muay thai harcosa, Nardelotti Zoltán veheti át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában