Tenisz

2023.02.04. 17:39

"Mindenképpen játszani akartam" – Fucsovics Márton

Elsőszámú játékosunk nyilatkozott a Mannarino elleni vereséget követően.

Kun Attila

Fucsovics Márton (balra) és Mihályi András, a Magyar Tenisz Szövetég kommunikációs igazgatója sem volt boldog a vereséget követően

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Fucsovics Márton 7:6, 6:2-re kikapott Adrian Mannarinótól a Tatabányán zajló Magyarország–Franciaország Davis-kupa mérkőzésen, melynek állása így 2-2-re módosult. 

– A körülményekhez és az állapotomhoz képest mindent megtettem, az első szettben voltak is lehetőségeim, de annak a végjátéka döntőnek bizonyult. A játszma elvesztése mentálisan megtört. A sérülésemmel kapcsolatban nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, nem szeretném erre fogni a vereségem (a hátával vannak problémái a magyar éljátékosnak – a szerk.). 

– A pálya és a labdák sem feküdtek igazán, emellett az ellenfelem (akit egyébként mindkét korábbi mérkőzésükön legyőzött - a szerk.) is kiválóan játszott. A sérülésem ellenére szó sem volt arról, hogy kimaradjak a csapatból, ezt Nagy Zoltán kapitány sem szerette volna és én is mindenképpen játszani akartam – árulta el Fucsovics.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában