Meccsnap

2023.02.28. 10:46

Lezárás és egyirányúsítás Észak-Komáromban: negyeddöntőt játszik a KFC

A második vonalban szereplő észak-komáromi labdarúgócsapat a legjobb négy közé juthat.

K. L.

A lila-fehérek mindent megtesznek a sikerért

Fotó: K. Scholtz

A szlovák második vonalban szereplő KFC Komárom labdarúgócsapata a klub történetében először jutott be a Slovnaft Cup, vagyis a Szlovák Kupa negyedöntőjébe. A lila-fehér alakulat február 28-án, kedden 14 órától az első osztályban szereplő Nagyszombat, ismertebb nevén Spartak Trnava gárdáját látják vendégül. A klub Facebook-oldalán tájékoztatott arról, hogy a városban parkolót zárnak, foglalnak le, illetve utcát egyirányúsítanak 11 órától  a meccs miatt.

A KFC Komárom jól kezdte a tavaszi szezont, szombaton 1-0-ra legyőzte az Alsókubin legénységét, és feljött a táblázaton a harmadik helyre. A Trnava is harmadik, egy osztállyal feljebb. A nagyszombatiak neve nemzetközi szinten is ismert, ötször nyerték meg a csehszlovák bajnokságot, egyszer pedig a szlovákot. 

A komáromiak nem feltartott kezekkel lépnek pályára, hiszen az elmúlt években nagy feladatokat is megoldottak, említhetjük például az előző kupasorozatot, amikor az Európa-ligában is szereplő Dunaszerdahely csapatát 1-0-ra legyőzték. Az idei kiírásban is volt már bravúrjuk, ugyanis a korábban Bajnokok Ligája csoportkörében is játszó FC Košice együttese ellen Kassán nyertek 3-2-re. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában