Döntetlen

2023.02.12. 17:17

Egy ponttal gazdagodott a Dorogi FC

A labdarúgó NB II 23. fordulójában nem esett gól a szentlőrinci alsóházi helyosztón, így a sereghajtó Dorog egy pontot hazavitt baranyai ellenfele otthonából.

Herczeg István

A Dorog nem bírt a Szentlőrinccel

Forrás: Szentlőrinc SE

A találkozó pikantériájának ígérkezett, hogy Marián Sluka, a vendég dorogiak mestere éppen korábbi együttese otthonában küldte pályára játékosait, ráadásul az elmúlt találkozókon a tabellán elfoglalt helyzetére rácáfoló lendülettel Baranyába érkezve.

Az első 45 perc a vendégek enyhe fölénye jegyében telt, míg a folytatásban a hazai együttes is igyekezett jobban megszorongatni a kaput. A próbálkozások azonban sehogyan sem akartak góllá érni, így a legutóbb az MTK-t is kissé megszorongató sereghajtó Dorognak sikerült pontot rabolnia a Szentlőrinc otthonában. A Dorog ezzel maradt a sereghajtó.

NB II., 23. FORDULÓ
SZENTLŐRINC–DOROGI FC 0–0
Szentlőrinc, 400 néző. Vezette: Katona Balázs (Kiss Balázs, Király Zsolt).
SZENTLŐRINC: Prokop – Farkas (Török, a 67. percben), Keresztes, Tamás L., László B. – Havas, Papp G. B. (Pintér, a 67. percben) – Rétyi (Novák, a 75. percben), Kesztyűs, Daróczi (Ognjen, az 59. percben) – Taipi (Csörgő, a szünetben). Vezetőedző: Jeremiás Gergő
DOROG: Molnár Zs. – Kárász T., Gyurácz, Preklet, Kotula (Lustyák, a 75. percben) – Szerencsi (Vígh, a 75. percben), Kapornai, Albert Á. – Magyari Barna, a 69. percben), Szalai (Berkó, a 83. percben), Papp M. Vezetőedző: Marián Sluka

 

Címkék#dorogi fc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában