Új év

2023.01.10. 19:55

Minden benne van Plásztán Attila 2023-as kívánságaiban, amit ember kívánhat

Az új év kapcsán arról kérdeztük Plásztán Attilát, az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület elnökét, hogy mit kívánna 2023-ra.

K. D.

Plásztán Attilát kérdeztük, mit vár 2023-tól

Forrás: Beküldött

Igazi sikerkovács Plásztán Attila, ehhez kétség sem fér. Eredményes tatai és tatabányai fiatalokat nevel ki, elég csak Kun Annára gondolni, aki decemberben országos bajnoki címet is begyűjtött, de a vancouveri világkupáról is bronzzal tért haza. De ott van, szintén decemberből a Tatabányai SC vívóinak csapataranya is, amelyet Kun Anna, Büki Lili és Gnám Tamara szerzett meg. A Lilivel felálló magyar junior párbajtőrcsapat tavasszal az újvidéki Európa-bajnokságon a németeket legyőzve értek a csúcsra. Novemberben hatodik lett a tallinni világkupán a női párbajtőr csapat, amelynek Anna és Lili szintén tagja volt. Hogy ne csak a lányokat emeljük ki: 2023 is jól indult a tatabányai vívóknál: a Tatabányai SC frissen igazolt párbajtőrvívója, Kovács Gergely − akinek édesapja, Kovács László az edzője − a magyar csapat tagjaként ezüstérmet szerzett az olaszországi Udinében rendezett junior világkupán.

Ilyen eredmények után vajon mit kívánhat 2023-ra Plásztán Attila?
– Európában a háborús helyzet oldódjon meg és mielőbb térjen vissza a béke. Magyarországnak gazdasági stabilitást kívánok és biztonságos megélhetést a családoknak. A szeretteimnek egészséget és boldogságot. Eredményes és sikeres vívószezont versenyzőimnek, sikeres olimpiai kvalifikációs évet!

A következő napokban több ismert, Komárom-Esztergom vármegyei sportoló, közéleti szereplő, ismert ember újévi kívánságait is megismerhetik olvasóink. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában