Focitorna

2023.01.14. 14:04

Az Árpádban remekeltek a Tatabánya legkisebb focistapalántái

Az U7-es csapatok között az Árpád Gimnáziumban zajló teremtornán a Tatabánya és a Szomód szerepelt a legjobban.

Kemma.hu

A Tatabányai SC közösségi oldalán számolt be arról, hogy szombat délelőtt a klub legfiatalabb játékosai az Árpád Gimnázium sportcsarnokában vettek részt teremtornán. Mint írták, a tornán a Bányász partner egyesületei mellett további 10 csapat küzdött meg a legkisebbek korosztályában.  A Tatabánya U7-es aprótalpúi egy arany- és egy ezüstérmet szereztek Módi Viktor, Józan Péter és Kovács István edzők vezetésével.

Módi Viktor edző elmondta, hogy 12 csapat és majd' 80 gyerek vett részt ezen a téli kupán. Az A csoportban a Szomód remekelt, míg a TSC apró titánjai végeztek a második helyen. A B csoportban a TSC magabiztosan húzta be az első helyet a Nyergesújfalu és a Vértesszőlős előtt.

Az A csoport gólkirálya Harsányi Zalán lett a TSC csapatából, míg a torna legjobb játékosa Emmer Konrád a Szomód csapatából. A B csoportban Vass Marcell lett a gólkirály míg a torna legjobb játékosa Baksa Bonca lett a Nyerges csapatából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában