Vége

2022.12.06. 07:19

Befejezték, félbeszakadt, elmaradt...

A Csolnok a második félidőben fektette két vállra az Ászárt a megyei másodosztályban.

Kun Attila

Az Ászár (kék-fehérben) vereséggel zárta az évet

Fotó: Novotni Ákos

A hétvégén két elmaradt mérkőzést pótoltak volna a megyei másodosztályban, ezekből végül egyet játszottak le. Ezen a házigazda Csolnok a második félidőben szerzett gólokkal kerekedett az Ászár fölé a Tokodon megrendezett összecsapáson. A két csapat helyezése nem változott a tabellán, a Csolnok maradt  a 10., az Ászár pedig a 11. helyen, bár a két csapat között így természetesen kettőről öt pontra nőtt a különbség a (18, illetve 13). A listavezető Lábatlan a 14., utolsó előtti helyen álló Császár-Ete együttesét látta volna vendégül, utóbbi azonban lemondta a mérkőzést. A harmadik vonalban egyetlen halasztott mérkőzést pótoltak volna. A Gesztes–Réde összecsapást (amelyre a vendégek nyolcan érkeztek) el is kezdték ugyan, de 5-0-s hazai vezetésnél a mérkőzés félbeszakadt (a hazaiak utolsó három gólját egyébként Hardi Tamás András szerezte).

Eurotrade Solar megyei II. osztály, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen

Csolnoki SZSE–Ászár KSE 2-0 (0-0)
Tokod, vezette: Tomacsek Balázs (Berecz Levente, Kis Benedek).
Csolnok: Merész – Binder (Kalster 81.), Nagy (Farkas, 68.), Tarkövi (Kocsis, 70.), Bauer R. (Petrovics, 46.), Krammer (Vígh, 88.), Gause B., Kovács B., Jantos, Gause P., Vörös. Párkányi Norbert.
Ászár: Lengyel Levente – Bognár, Méhes, Polgár (Kiss K. L., 68.), Ligeti, Kiss J., Verebics, Rumi, Brandt, Wolf, Hullám.
Gólszerző: Tarkövi (51.), Petrovics (70.).
A Lábatlani ESE–Császár-Ete mérkőzés elmaradt.
Eurotrade Solar megyei III. osztály, Déli csoport
Az 5. fordulóból elhalasztott Gesztesi SE–Réde KSE mérkőzés 5-0-s hazai vezetésnél (gólszerző: Nagy G. 8., Vízkeleti 21., Hardi 25. 37., 41.) félbeszakadt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában