Mikulásfutás

2022.12.03. 12:04

A Mikulással melegítettek a gyerekek a Cseke-tó partján rendezett futóverseny előtt

Három számban indultak versenyzők az idei Mikulásfutáson.

Szőts István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Szőts István

Tata Város Önkormányzata és a Foutour Sport Egyesület Atlétikai Osztálya rendezi meg minden évben Szent Miklós napjához, december 6-hoz közeli időpontban a Mikulásfutást a Cseke-tó körül. 

Erre ebben az évben december 3-án, szombaton délelőtt került sor.  Tíz óra előtt néhány perccel lelkes kis csapat gyülekezett a Cseke-tó partján a horgászegyesület székházánál. A legkiesebbek a Mikulással együtt melegítettek be, majd lelkesen elindultak a legrövidebb távon. Őket követték az idősebb korcsoportok a különböző távokon.  

Tata Város Önkormányzata és a Foutour Sport Egyesület Atlétikai Osztálya rendezte idén december 3-án a Mikulásfutást a Cseke-tó körül
Forrás: Beküldött

A versenyre 500, 800 és 2 ezer 130 méteres távra lehetett nevezni, utóbbi egy körnek felel meg a Cseke-tó körül. A versenyen a Mikulás és a Krampusz mindenkit megajándékozott csokoládéval, futamonként és nemenként az első három helyezett érmet nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában