Kézilabda

2022.11.29. 06:53

Törlesztettek adóságukból a Kék Tigrisek a "kis" Veszprémnek

Az utóbbi időben a legtöbbször talán a „kis” Veszprémnek titulált együttes babrált ki a Kék Tigrisekkel. Most ebből a tartozásból sikerült jócskán törlesztenie a Tombor-csapatnak és tizenhárom góllal nyernie…

Petrik József

Pedro Rodríguez hat góllal vette ki a részét a veszprémi csapat sima legyőzéséből

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagyási Bence

Az első félidőben még úgy, ahogy tapadtak a házigazdák a Tatabányára. Ám a szünetet követően a Kék Tigrisek produkáltak egy 7-0-s sorozatot és ezzel gyakorlatilag minden vitás kérdést el is döntött Tombor Csaba vezetőedző együttese egykori csapata ellenében.

Sibalin Jakab, a Tatabánya edzője: – Azt kaptuk, amire számítottunk. Az első félidő elején még akadozott a játékunk, de aztán összeállt a mozgásunk. A szünet után pedig úgy mentünk ki a pályára, ahogy azt elképzeltük. Remekül folytattuk a mérkőzést, ezzel meg is alapoztuk a végső sikerünket. A szurkolóink most is jó hangulatot teremtettek. A mutatott játék jó alapot teremthet a Balatonfüred elleni összecsapásra.

Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője: – Az első néhány perc bizonytalanságát leszámítva mi domináltuk a találkozót. Ahogy telt-múlt az idő, úgy nőtt a két csapat közötti különbség. A gárdából mindenki dicséretet érdemel. Le a kalappal a szurkolók és a srácok előtt, a drukkereinkkel együtt a pénteki rangadón sem lehetünk gondban.

Kézilabda, NB I., férfi, 10. forduló
Fejér B.Á.L.-Veszprém–MOL Tatabánya KC 27-40 (16-21)
Veszprém, 800 néző, vezette: Fekete T., Tóth D.
TATABÁNYA: Székely M. – Rodríguez 6, Ancsin 8, Topic 4, Peric 5, Győri M. 3/1, Pergel 2. Csere: Nagy B. (kapus), Maras 6, Paizs 1, Ubornyák, Obradovics 1, Vilovszki, Ubornyák, Vilovszki, Bodor, Edwards 4. Vezetőedző: Tombor Csaba.
Az eredmény alakulása: 5. perc: 3-2, 12. p.: 7-10, 18. p.: 11-13, 25. p.: 14-19, 34.  p.: 16-26, 41.p.: 18-32, 52. p.: 24-35, 58. p.: 27-37.
Kiállítások: 4, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 4/3, illetve 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában