NB III

2022.11.28. 20:29

Könnyedén nyert a Komárom

Hazahozták a három pontot a Duna-mentiek.

Herczeg István - Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A Komárom idegenben is nagyon simán verte meg a Teskándot. Tóth György mesterhármast jegyzett, de a 2004-es születésű Milos Bence is megszerezte első találatát a felnőttek között. A sereghajtó Zsámbék egy ideig jól tartotta magát a felsőházi Kaposvár ellen, azonban nem sikerült a bravúr, a somogyiak 4-1-re győztek. A tabellát alaposan megközlik megyei csapataink: a Tatabánya az első, a Zsámbék 20., utolsó, a Komárom pedig a tabella közepén, a 10. pozícióban áll. 

Labdarúgás, NB II., 18. forduló 
Technoroll Teskánd – Komárom VSE  0-5 (0-2)
Teskánd, vezette: Holczbauer F. (Gyürüsi P., Szalai D.). 
Teskánd: Pergel D. (Czirjék, 25.) – Simonfalvi (Bedő, 70.), Szinay (Őr, 70.), Pergel B., Hetesi, Lórántfy, Potyi (Bolla, 46.), Bontó, Fábián, Bailó (Bekő, 46.), Szabó M. Vezetőedző: Pergel Attila. 
Komárom: Bánfalvi – Nagy T., Tóth Gy. (Nagy L., 82.), Köles, Juhász R. (Simigla, 74.), Szecsődi (Gelencsér R. Zs., 82.), Horváth M. D. (Katona, 82.), Schiller, Sandal, Milos, Nagy Z. B. (Gelencsér Gy. T., 86.). Vezetőedző: László Péter. 
Gólszerző: Tóth Gy. (18., 20., 81.), Nagy Z. B. (65.), Milos (68.). 

 

 

Címkék#NBIII

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában