Diákolimpia

2022.11.06. 16:49

Ismét taroltak a TSC birkózói, ezúttal a hölgyeké volt a főszerep

Csongrádon rendezték meg a női diák és serdülő korosztály országos diákolimpiai döntőjét nemrégiben. A Tatabányai Sport Club Birkózói közül összesen heten vettek részt a megmérettetésen.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Tatabányai Sport Club

A Tatabányai Sport Club Birkózói ismét megmutatták, hogy mire képesek, ezúttal Csongrádon. A versenyen Banai Zoé újra Diákolimpiai bajnok lett. Összesen négy tus győzelmet aratott, ahol pontot sem tudtak rajta szerezni. Míg Bodor Bettina, Fekete Laura, Nagy Klaudia és Varga Bodza ezüstéremmel tértek haza. A nap során végig jól birkózva és nagy meccseket megnyerve jutottak el a döntőig, ahol sajnos most alulmaradtak – adta hírül a Tatabányai Sport Club közösségi oldalán. 

Berki Tímea az 5. helyen, Szappanos Hanna 6. Helyen zárta a versenyt. Mint írják, mindketten kiválóan birkóztak, de meg sok rutinra van szükségük a fiataloknak. Posztjuk folytatásában kiemelték, hogy helyezésüktől függetlenül nagyon biztató volt a teljesítményük. A versenyzőket a megmérettetésre Ungi Lajos, Katona Géza vezetőedző és Turák Pál kísérte el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában