Újabb vereség

2022.11.20. 17:38

Exkomáromi gólokkal kapott ki a Zsámbék a Balatonnál

Az NB III. Nyugati-csoportjában: Balatonfüred-Zsámbék 2-1.

Herczeg István

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Tumbász Hédi

A 18. fordulóban a Zsámbéki SK a Balatonhoz utazott, de nem csapatösszetartásra, hanem a Balatonfüred csapata ellen meccselni. Bodó László keretéből ketten is hiányoztak, Marticsek Gergő és Harmat Zsombor nem tudott a csapattal tartani. 

A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, hiszen a 12. percben Róth István ünnepelhetett, de a térfélcserét követően egalizálni tudott a Zsámbék. Ez nem tartott sokáig, a 61. minutumban Eszlátyi István állította be a 2-1-es végeredményt. Érdekesség, hogy mindkét füredi gólszerző korábban a Komárom csapatát erősítette. A Zsámbék ezzel a vereséggel maradt a sereghajtó pozícióban. 

NB III., Nyugati-csoport, 18. forduló
Balatonfüredi FC-Zsámbéki SK 2-1 (1-0)
Balatonfüred, vezette: Papp Á. (Tóth Cs. J., Dobos D.)
Balatonfüred: Erdélyi - Farkas (Pécseli, 76.), Szalai, Róth (Eszlátyi, 46.), Lasz, Burucz, Bartha (Ott, 70.), Szabó (Jakab, 91.), Tóth, Rádai, Géringer. Vezetőedző: Borgulya István.
Zsámbék: Tímár - Somogyi, György, Lőrinczy (Sárközi M., 74.), Orosházi, Sugár B. (Sugár S., 81.), Sárközi N., Kerék, Barlangi (Tolnay, 66.), Zsuppán (Mártonfi, 66.), Csabafi (Csóri, 74.). Vezetőedző: Bodó László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában