Röplabda

2022.11.09. 08:12

A második játszmát leszámítva simán nyert a TRSE

A harmadik helyen áll a tatabányai csapat.

Kun Attila

Forrás: trse.eu

A tatabányai csapat a második szettet leszámítva magabiztos győzelmet aratott a találkozó előtt vele azonos mérleggel álló győriek ellen, különösen az első játszmában volt nagy a különbség a két csapat között. A TRSE egy vereség mellett az ötödik győzelmét aratta és 15 ponttal a harmadik helyen áll a bajnokságban. 

Szabados István: – Arra készültünk, hogy egy komoly mérkőzésen kell bebizonyítanunk, hogy mi vagyunk a jobbak. Azt gondolom, hogy az első játszma tükörsima volt, miután a kilenc vendégpontból négyet mi ajándékoztunk oda. A folytatásban igyekeztem a lehető legtöbb játékosomnak lehetőséget adni. Sajnos a második játszmában megint megremegtek a kezek, lábak, fejek. A harmadik játszmától a kezdősorral vissza tudtuk hozni a mérkőzést. Örülök, hogy a védekezésünk egyre jobb, de van még min csiszolnunk. 

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női 
Tatabányai RSE–UNI Győr SZESE 3-1 (9, -22, 20, 16) 
Tatabánya, 53 néző, vezette: Gyulai G., Mezei Z. I. 
TRSE: Sinai, Kocsis, Csutorás, Horváth, Nagy, Rácz. Csere: Kárpáti, Torma, Csordás, Anderla, Velő, Antal, Szabó (libero), Csóka (libero). Vezetőedző: Szabados István. 

A Tatabányai Röplabda Sportegyesület a napokban a pályán elért eredményeken túl igazán szép célt tűzött ki maga elé. A röplabdások ugyanis gyűjtést szerveznek a koraszülött tatabányai Zolikának.

A csapat egy mérkőzésük bevételét ajánlotta fel. A meccsre támogatói jegyet vásárolhatnak a szurkolók és a Zolikát segíteni akarók. Ezen kívül az egyesület Facebook-oldalán egy dedikált  labdára is lehet licitálni. Az igazi összefogásnak hála egyre közelebb a cél, hogy a tatabányai beteg kisfiú, Zolika eljuthasson a spanyolországi műtétre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában