Kosárlabda

2022.11.23. 07:00

A második helyezett látogat Oroszlányba

Igen erős riválissal néz szembe a Lions.

Kun Attila

Az MVM-OSE Lions (pirosban) a Szolnokot látja vendégül

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Kosárlabda, NB I. A, férfi, alapszakasz, 8. forduló

MVM-OSE Lions–Szolnoki Olajbányász

Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18 óra.

Az Oroszlány 11 nap után lép újra pályára bajnoki mérkőzésen, hiszen a hétvégi, hetedik fordulóra kisorsolt Debrecen elleni idegenbeli meccsét már november 12-én lejátszotta. Akkor a Lions szinte végig vezetve, bár igencsak izgalmas végjátékot követően 80-79-re győzött és mérlegét 4-3-ra javítva jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. 

Ezúttal azonban minden bizonnyal nehezebb dolga lesz Simon Petrov vezetőedző csapatának, hiszen az eddig remek őszt produkáló, 6-1-es mérleggel a második helyen álló Szolnokot látja vendégül. Az Olajbányász zsinórban öt győzelemmel kezdte a bajnokságot, aztán a bajnok Falco otthonában elszenvedett vereséget követően legutóbb, immár a válogatott szünet után az Atomerőmű együttesét verte hazai környezetben 88-76-ra.

– Az utolsó meccsünk óta jól dolgoztunk az edzéseken, a következő mérkőzéseinken szeretnénk megmutatni, hogy fel tudjuk venni a versenyt a bajnokság legjobb csapataival – utalt arra is Simon Petrov, hogy a Szolnok után (szombaton) a jelenlegi listavezető Falco vendége lesz együttese.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában