Nehéznek tűnik

2022.10.28. 20:48

Szombati meccsbeharangozók: a listavezetőhöz látogat a Tatai AC

Szombaton több sportcsapatnak is szurkolhatunk.

Kemma.hu

A Tatai AC Egerbe látogat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Röplabda NB I. Liga, férfi, 5. forduló: Gamma.Party.Co–Dág KSE 
Budapest, szombat, 15 óra. 
A mérkőzés esélyese a vendégegyüttes, de a dágiak szakvezetője óva intette csapatát, hogy elbizakodottan lépjen pályára. Így egy abszolút koncentrált Dág, komplett kerettel, utazik a fővárosba. A DKSE jelenleg a tabella harmadik helyén áll, ám a vesztett pontok tekintetében, „igazából” a második. Ezt a pozícióját egy újabb győzelemmel tovább erősítheti. A mérkőzést Mezei F. és Varga A. vezeti. 

Teke Szuperliga, női, 7. forduló: Ipartechnika Győr–Tatabányai SC 
Győr, szombat, 10 óra. 
A bajnokság 2. helyén álló Rába-parti alakulathoz látogat a Tatabánya, amely az előző játéknapon bravúros győzelmet aratott a Rákoshegy I. ellen. A győri csapat azonban tavaly mindent megnyert, amit lehetett, bajnokság, Magyar Kupa, NBC-kupa. Szóval egy erős gárda vár a kék-fehérekre. 
Tihanyi Péter szakosztályvezető elmondta, tisztes helytállás mellett az a legfontosabb, hogy az utóbbi két mérkőzésen tapasztalt jó forma most is kijöjjön. Ez a meccs az idei utolsó előtti megméretés, ezen túl csak ferencvárosi fellépés van hátra. 

A vendégek kerete a következő, ifjúságiak: Lázár Brigitta, Szabó Liliána. Felnőttek: Németh Kinga, Frank Klaudia, Csorba Csilla, Balla Ildikó, Némethné Katona Beáta, Kovács Krisztina, Tordáné Rasch Hajnalka, Rohrbacher Ferencné. 

Kézilabda
NB I. B, férfi, 8. forduló: QHB-Eger–Tatai AC 
Eger, szombat, 18 óra. 
A hetedik helyen álló, az előző fordulóban a Pick Szeged U21 ellen 26-25-re nyerő tataiaknak a legkevésbé sem lesz könnyű dolguk, hiszen az előző szezonban még élvonalbeli, oda visszaigyekvő, jelenleg is listavezető Egerhez látogatnak. 

NB II., Északnyugati csoport, férfi, 6. forduló: 
VKL SE Győr–Komárom VSE 
Ikrény, szombat, 14 óra. 
KSE Tarján–Agrofeed ETO UNI Győr U23 
Tarján, szombat, 18 óra. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában