Megye III.

2022.10.01. 08:13

Kiütéses győzelmet hozhat a forduló a Tardosnak

A harmadosztály déli csoportja szombaton kezdődik, az előző héten nagy pofont kapó Csém a Császár-Ete II. ellen szeretne javítani, de csak két pont van a két csapat között.

H. I.

Az Oroszlány (feketében) Rédére látogat

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Vasárnap a Bársonyos és a Tárkány fontos derbit vív, hiszen mindkét gárda hat-hat pontot gyűjtött eddig. A Dad az eddig egy pontot szerző Bakonyszombathelyt fogadja, itt a hazaiak győzhetnek. A Várgesztes Szákszendre utazik, a vendégek alaposan beragadtak a rajtnál. A listavezető Bana számára kötelező lenne a győzelem a Bokod ellen, míg a Réde–Oroszlány szoros lehet, hiszen itt is hat-hat ponttal állnak a felek. Északon az ötödik Pilismarót a forduló rangadóját vívja a Dunaalmás ellen, itt mindketten a dobogóért harcolnak. 

A listavezető, s eddig minden meccsét megnyerő Tardos hazai közönség előtt játszik az eddig minden találkozóját elveszítő Bajna ellen, itt simán előfordulhat egy kiütés. A Süttő az Annavölgyet, a Bajót a Szárligetet fogadja. A Szomód a Tatabányai Vasas ellen szeretne otthon győzni, a Vértestolna pedig a TABAK ellen vív. 

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Dél, 8. forduló 
Október 1., szombat, 15 óra: Császár-Ete II.–Csémi SE. 
Október 2., vasárnap, 15 óra: Bársonyos SK–Tárkány KSE, Dad SE–Bakonyszombathelyi KSE, Szákszendi SE–Gesztesi SE, Banai KSK–Bokod FCE, Réde KSE–Oroszlányi SZE. 
Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Észak, 8. forduló: Pilismarót SC–D.M.A.C. Dunaalmás, Tardosi FC–Bajnai SE, Süttői SC–Annavölgyi BSE, Bajóti Szikra SE–Szárligeti SE, Bar-Nul Szomód SE–Tatabányai Vasas, Vértestolnai TE–TABAK. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában