Bicikli

2022.10.25. 18:19

Csodásnak tartja Tatabányát a chilei bringás

Immáron XXXII. alkalommal szervezték a Turul Kupa mezőnyversenyt, amin a hazai amatőr kerékpársport színe java képviselte magát.

H.I.

Forrás: Instagram/felipegastonmiranda

A verseny befutója a már jól megszokott, de mindig nehezen teljesíthető és nagy kihívást jelentő Turulhoz vezető szerpentin végén volt, ami jól megdolgoztatta a versenyzőket.  A Turul Kupával véget ért az idei Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság is, ahogy a chilei kerékpározó, Felipe Gaston Miranda idei szezonja is.

Ahogy Instagram-posztjában fogalmaz: „A szezonzáró futamom már évek óta a Turul kupa. Ez az egyik kedvenc versenyem, mert rendkívül változatos, és egy nagyon dinamikus gyors verseny. Ezen a versenyemen nem volt különösebb célom, szerettem volna kicsit élvezni a versenyzést, örömből gurulni egyet a srácokkal, és ha ne adj Isten odakerülök, akkor nyilván megdurrantani a végét!”.

Ugyaninnen az is kiderült, hogy combizomszakadással fejezte be a versenyt a chilei versenyző, de ettől függetlenül csodálatosnak tartotta Tatabánya és a Gerecse őszi hangulatát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában