NB III.

2022.10.31. 16:03

Az ország egyik legjobb csatárával felálló Vidit nullán tartotta a Zsámbék

Bravúrpontot szerzett a Bodó-alakulat hazai pályán.

Herczeg István

Fotó: Flajsz Péter

A harmadosztályban sereghajtó Zsámbéki SK nagyon nehéz feladat előtt állt, hiszen a felsőházban tanyázó MOL Fehérvár II. ellen lépett pályára, ráadásul a vendégeknél az első csapatból kizárt Budu Zivzivadze is a kezdőcsapatban kapott helyet. Három perc elteltével veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai együttes, azonban Zsuppán a kapu mellé tekert 20 méterről. 

Két perccel később akcióból ismételhetett a hazaiak középpályása, 18 méterről ismét célt tévesztett. A 10. percben Kovács Bence 22 méteres lapos lövését védte a Zsámbék kapusa. A 18. minutumban Zivzivadze adott nagyon szép labdát Csepreginek, a fiatal támadó 14 méterről azonnal kapura lőtt, ezúttal is hárított a hazaiak hálóőre. A 27. percben Zsuppán veszélyeztetett ismét, de 16 méteres lövése centikkel a felső léc fölött suhant el.

A második félidőben a 68. percig kellett várni az első helyzetre, ekkor a hazaiak 10-es számú játékosa, Kerék lőtt 14 méterről nagy erővel kapura, a labda a felső lécen csattant. Két perccel később Tolnay 15 méterről a jobb kapufa tövét találta el. A legnagyobb gólszerzési lehetősége a vendégeknek a 71. percben adódott, Hajdinger remek beadását Zivzivadze vette át tíz méterre a kaputól, lefordult védőjéről, majd centikkel a jobb felső sarok mellé tekert. Gól azonban nem esett az összecsapáson, így Bodó László csapata értékes pontot szerzett. Ezzel ugyan még sereghajtó a Bodó-csapat, de már hat pontot szerzett.

 

NB III., Nyugati-csoport, 15. forduló
Zsámbéki SK-MOL Fehérvár FC II. 0-0
Zsámbék, vezette: Holczbauer F. (Urbán R., Nagy B.)
Zsámbék: Tímár - Somogyi, György, Lőrinczy, Orosházi, Sárközi N. (László, 88.), Kerék (Sugár, 88.), Barlangi (Tolnay, 58.), Zsuppán (Mártonfi, 77.), Harmat (Csabafi, 77.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Fehérvár: Dala - Lencsés, Molnár Cs. (Hajdinger, 68.), Zivzivadze (Vintonij, 74.), Horváth B., Kojnok, Forgó, Horváth G. (Hodzic, 46.), Kovács B. (Lehota, 85.), Berekali, Csepregi (Urbán, 68.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában