Sikerek

2022.09.29. 18:48

Vb- és Eb-érmes büszkeségeit köszöntötte a Tatabányai Vízmű SE

A Tatabányai Vízmű SE klubhelyiség köszöntötték azt a két fiatal sportolót – úszót és vízipólóst – akik a közelmúltban rendezett korosztályos világbajnokságokon kiválóan szerepeltek, és ezzel az egyesület hírnevét is öregbítették.

P. J.

Forrás: Beküldött

A vezetőség nevében Marján György elnök méltatta Jackl Vivien teljesítményét, aki nyarán részt vett az ifjúsági Európa-bajnokságon, a romániai Otopeniben, és ott a 400 méteres vegyes úszásban a dobogó harmadik fokára állhatott. Vivien a nyár végén, a Limában megrendezett FINA junior világbajnokságon,  ugyanebben a számban, és a 200 méteres pillangóúszásban is a 6.helyezést ért el.

A másik díjazott a Tatabányai VSE serdülő, ifjúsági és OB I. B-s felnőtt vízilabdacsapatának kapusa Borbély Sándor volt. Sándor, augusztusban, Görögországban megrendezett FINA U16 -os világbajnokságon, világbajnoki címet szerzett a magyar korosztályos válogatottal. A díjazottak részére a Tatabányai Úszó és Vízilabda Alapítvány 100-100 ezer forint felkészülési támogatást nyújtott. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában