Vízilabda

2022.09.22. 20:20

Változott a csapat, de rajtra készek a TVSE pólósai

Jól sikerült a TVSE felkészülése, emellett több játékos is érkezett.

Petrik József

A TVSE (fehér sapkában) szombaton kezdi a bajnokságot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Szombaton kezdi meg a bajnoki pontvadászatot a Tatabányai Vízmű SE OB I. B-s, tehát másodosztályú felnőtt férfi pólócsapata. Gebauer Lajos vezetőedző elmondta, hogy jól sikerült az együttes felkészülése, amelyet már júliusban elkezdtek. Az alapozás egyik fontos állomása volt az a martfűi torna, ahol a harmadik helyen zártak a vízművesek.

Jelentős változások történtek a csapaton belül

– fogalmazott a szakvezető, aki hozzátette: „Csányi Márk abbahagyta a vízilabdát, Németh Gergő az UVSE-be, míg Szőke Benedek a szintén az OB I. B-ben induló Debrecenhez igazolt. A helyükre érkezett a rutinosnak számító Albert Barnabás az ASI DSE-től, valamint Fekete Bálint a Honvédból.”

Rajtuk kívül az élvonalban szereplő KSI-ből két serdülő világbajnok és még egy pólós kettős igazolással szerepelhet majd a tatabányai együttesben.

Úgy gondolom, hogy az érkezők egyértelműen erősítést jelentenek. A klub vezetése a 2022-2023-as szezonra a biztos bennmaradást „határozta meg csapatunk számára. Jó magam ennél egy kicsit merészebb célt fogalmaztam meg, a tavalyi 12. helyről egyértelműen szeretnénk feljebb lépni. 

– emelte ki Gebauer Lajos. 

A TVSE egyébként szombaton kezdte volna a szezont, de a csapat Ybl WPCE elleni mérkőzését elhalasztották. Így aztán a most hétvégi, Fehérvár elleni második fordulós összecsapás lesz a Tatabánya szezonbeli első bajnoki mérkőzése.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában