Sajtótájékoztató

2022.09.28. 18:42

Nyugalomban telt a megyei fociszezon

Megtartotta éves közös sajtótájékoztatóját a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A sajtótájékoztatón Farkas Gábor Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitány, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, dr. Kancz Csaba az MLSZ megyei társadalmi elnöke, Erős Gábor az MLSZ megyei társadalmi elnökségének tagja, Khéner László az MLSZ megyei igazgatója és Kun Csaba a megyei polgárőr egyesület elnöke vettek részt. 

A beszámolókban szó volt az elmúlt évek rendőrségi és fegyelmi ügyeiről, valamint a megyei polgárőr egyesületek MLSZ-es támogatásáról. Idén három megyei egyesület, a bakonyszombathelyi, a táti és a bársonyosi kapott 80-80.000 Ft-ot a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.  Mindhárom polgárőr egyesület aktív segítséget nyújt a megyei mérkőzések biztonságos lebonyolításában.  A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt évben csökkent a megyei fegyelmi ügyek száma, valamint mindössze négy esetben történt bűncselekmény a megyei bajnoki mérkőzéseken, amiből kettő volt tettlegesség, a másik kettő a hamis igazolás bűntette volt. Az MLSZ megyei vezetői megköszönték a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség együttműködését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában