Röplabda

2022.09.27. 17:00

Magabiztos győzelmet arattak a Budaörs ellen a tatabányai röplabdás lányok

A Tatabánya szezonbeli első bajnoki mérkőzését játszotta a hétvégén az NB II. Nyugati csoportjában, immár az újonnan kinevezett vezetőedző, Szabados István irányításával.

K. A.

Forrás: trse.eu

A budaörsi rivális nem jelentett komolyabb problémát a tatabányai csapatnak, amely egy második játszma közepi hullámvölgyet leszámítva magabiztosan nyerte az első két szettet. A harmadikban 18-18-ig együtt haladtak a csapatok, az utolsó hét pont viszont már a házigazdáé lett, amely így sima győzelemmel kezdte a bajnoki szezont. A TRSE győzelmével a negyedik helyről várja a következő fordulót, amelyben Szombathelyre látogat a megyeszékhely csapata.

Szabados István: – Nem volt könnyű mérkőzés, de nem is mondanám nehéznek. Megvoltak a hullámvölgyek. Abban a pillanatban, ahogy a fókuszunk alábbhagyott, máris közelebb tudott jönni ellenfelünk. Azt gondolom, hogy jobb erőkből állunk, mint az Emericus, amely nagyon szépen küzdött és ezt köszönjük is nekik. Úgy gondolom, hogy egyelőre előrébb tartunk náluk.

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női, alapszakasz, a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen
Tatabányai RSE–Emericus SE 3-0 (15, 19, 18)
Tatabánya, 71 néző, vezette: Takács Á., Szabó P.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában