Labdarúgás

2022.09.28. 19:23

Hét komáromi gól Baloteliéknek (meccsfotók)

Egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a megyei csapataink mérlege a harmadosztály 10. fordulójában.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A harmadosztály 10. fordulóját rendezték szerdán. Vasárnap már játszottak a csapatok, így pár napon belül ez volt a második fellépésük. A fordulót a dobogó legalsó fokán megkezdő Tatabányai SC a múlt héten a Komáromtól vereséget szenvedő Kaposvárt fogadta. A találkozón sokáig próbálkozott a hazai csapat a gólszerzéssel, de ezúttal ez nem jött össze. Ezzel az egy ponttal a Tatabánya visszacsúszott a tabella negyedik pozíciójába, mivel az Érd hazai pályán győzni tudott.

NB III., Nyugati-csoport, 10. forduló
Tatabányai SC-Kaposvári Rákóczi FC 0-0
Tatabánya, vezette: Kovács G. P. (Ring K., Volentics E. J.)
Tatabánya: Lóth - Árvai (Szél, 74.), Kovács, Krupánszki, Kocsis, Szegleti, Katona, Szegő (Hajas, 74.), Molnár, Székely, Forró. Vezetőedző: Gyürki Gergely. 
Kaposvár: Mikler - Heil, Pintér M. (Zvara, 78.), Pintér N., Bíró, Mayer (Szederkényi, 86.), Grabarics (Zólyomi, 86.), Ekker, Horváth B., Kocsis, Böndi. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Az újonc Zsámbék a másik újonc, Teskánd otthonában vendégszerepelt. A találkozó elején dominált a Bodó-alakulat, ám a találkozó 42. percében a Teskánd szerezte meg a vezetést. A szünet után aztán pár percen belül kétszer is betalált a zalai alakulat. A Zsámbék ugyan a 63. minutumban szépíteni tudott, de egy perccel később visszaállt a háromgólos differencia. A végére négy lett, a Teskánd 5-1-re győzött, a Zsámbék továbbra is egy ponttal a sereghajtó. 

Technoroll Teskánd KSE-Zsámbéki SK 5-1 (1-0)
Teskánd, vezette: Holczbauer F. (Gyürüsi P., Szalai D.)
Teskánd: Pergel D. - Bekő, Simonfalvi, Szinay (Gyarmati, 62.), Pergel B., Hetesi, Lórántfy (Vincze, 82.), Bontó, Őr (Potyi, 46.), Szabó (Molnár, 66.), Bolla (Fábián, 82.). Vezetőedző: Pergel Attila.
Zsámbék: Terjék - Somogyi (Harmat, 60.), György, Orosházi (Barlangi, 85.), Sugár B., Sárközi N., Tolnay (Sárközi M., 46.), Zsuppán, László (Áprily, 60.), Mártonfi (Haupt, 60.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Gólszerzők: Szinay (42., 64.), Bontó (57., 59.), Pergel B. (75.), illetve Sárközi M. (63.)

Az előző NB III.-as kiírás legnagyobb győzelmét a Komárom VSE aratta, pedig papíron kiesett. Úgy fest, hogy erre idén is rámegy, hiszen 7-0-ra sikerült legyőzni most a Zalaegerszeg második csapatát. Ehhez persze kellett az is, hogy Bolla, a vendégek védője a találkozó 47. percében a kiállítás sorsára jutott. A vendégeknél kezdett egyébként az új igazolás Christopher Baloteli is, aki nyilván nem azonos az olaszok fenegyerekével. A hazaiaknál a Nagyok négy gólt rúgtak, Zalán és Lionel is duplázott a találkozón. László Péter csapata ezzel feljött a tabella hetedik pozíciójába.

Komárom VSE-ZTE FC II. 7-0 (1-0)
Komárom, vezette: Nyekita B. (Rózsa D., Végh M.)
Komárom: Bánfalvi - Nagy T., Tóth Gy. (Tóth P., 46.), Köles (Gelencsér R., 72.,), Jóna (Szecsődi, 46.), Gelencsér Gy. (Pulai, 57.), Horváth M., Schiller, Sandal, Milos (Nagy L., 57.), Nagy Z. Vezetőedző: László Péter.
Zalaegerszeg: Németh E. - Bolla, Dóczi, Kámi (Vert, 46.), Klausz, Boros (Kryvotsiuk, 39.), Bedő, Baloteli (Koszovcsuk, 46.), Murár (Bedővári, 47.), Péterfi (Jóna, 77.), Papp. Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Nagy Z. (15., 88.), Horváth M. (49.), Gelencsér Gy. (54.), Tóth P. (67.), Nagy L. (85., 87.).
Kiállítva: Bolla (47., Zalaegerszeg)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában