Labdarúgás

2022.09.12. 07:26

Hatalmas csatában verte a Bányász a Győrt, a Komárom is győzni tudott

Az NB II.-ben a Dorognak csak egy döntetlenre futotta az újonc Mosonmagyaróvár ellen. Az NB III.-ban óriási csatát nyert meg a Tatabánya a Győr ellen.

K. A.-H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Mindhárom NB III.-ban szereplő csapatunk 2-1-es végeredménnyel hozta le vasárnapi mérkőzését, és minden esetben a hazai csapat nyert ennyire. A Tatabánya az ETO Akadémia ellen győzött, aminek köszönhetően őrzi a negyedik helyét a tabellán. A Komárom óriási erőket mozgósított a Balatonfüred elleni kiesési rangadón, és bár nagyon korán hátrányba került László Péter csapata, ismét Nagyék fordítottak: előbb Zalán, majd Lionel volt eredményes, utóbbi ismét csereként beállva rúgott győztes gólt. Győzelmével a KVSE meg is előzte a füredieket a tabellán és feljött a 15. helyre. 

A Zsámbék nagyon közel volt a pontszerzéshez, annak ellenére, hogy már a második percben hátrányba került. A szünet előtt ráadásul a visszatérő Sárközi Norbertet kiállította a játékvezető. Tíz emberrel is egyenlített a Zsámbék a kispadról beszálló Tolnay találatával, de a Nagykanizsa az utolsó tíz percben be tudott még találni, így otthon tartotta a három pontot. A Zsámbék egy pontjával maradt a 20., utolsó helyen. A jövő hétvégén a Komárom a MOL Magyar Kupában lesz érdekelt, míg a Tatabánya és a Zsámbék pihen. 

Labdarúgás, NB II., 8. Forduló 
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–DOROGI FC 1-1 (0-0) 
Mosonmagyaróvár, 400 néző. Vezette: Bana Gergely (Nagy Viktor, Kiss Balázs) 
DOROG: Molnár – Tóth, Gyurácz, Keresztes, Papp – Lénárth – Szerencsi, Lustyik, Szalai (Paudits, 83.), Szedlár (Magyari, 83.) – Albert (Oldal, 65.) Vezetőedző: Fenyvesi LászlóGólszerző: Boros (84. – tizenegyesből), illetve Paudits (92.). 
Fenyvesi László: – Az egész mérkőzést kontroll alatt tartottuk, ezt több helyzetünk és két kapufánk is mutatta, ennek ellenére csak a hosszabbításban egyenlítettünk. A játék képe alapján itt hagytunk két pontot. 
A Dorog hat pontjával a 18., kieső helyre csúszott vissza a tabellán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában