Kézilabda

2022.09.27. 18:00

A Kisbér és a Tata nyerte a megyei kézirangadókat

A harmadosztályú bajnokságok hétvégi fordulóját követően továbbra is hibátlan az első két helyet elfoglaló Komárom és a Tarján.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A női harmadosztályban az Esztergom gyengébb kezdés és nehezebb első játékrész után végül magabiztosan nyert a Budakalász ellen. A megyei rangadón a Tata jobb második félidei teljesítményének köszönhetően legyőzte a Tatabányát, megszerezve ezzel első pontjait. A Dorog az első félidő közepéig jól tartotta magát a Szentendre ellen, de végül súlyos vereséget szenvedett. Az Esztergom az ötödik, a Tatabánya a nyolcadik, a Tata 10., a továbbra is pont nélküli Dorog a 11., utolsó előtti helyen áll. A férfiaknál a listavezető Komárom kiütéses győzelmet aratott az Alsóörs ellen, mint ahogy a második helyezett Tarján is könnyedén győzött győri riválisa vendégeként. 

A Fejér–Komárom-Esztergom megyei közös női bajnokság nyitófordulójában az Ács a félidőben még vezetett a Rácalmás ellen, de a vendégcsapat a második játékrészben fordítani tudott. A Környe éppen fordítva járt el: bár az első játékrészben már hat góllal is vezetett a Martonvásár ellen, a vendégcsapat a félidőre fordítani tudott. A második játékrész azonban már a környei lányoké volt, akik végül magabiztos győzelmet arattak. A Környe a harmadik, az Ács a nyolcadik helyen áll. A férfiaknál a Komárom második csapata simán kikapott Székesfehérváron, míg a megyei ragadón a Kisbér végig vezetve simán nyert Ácson. A Kisbér az első, a Komárom a hetedik, az Ács a nyolcadik, utolsó helyen áll.

NB II., Északi csoport, női, 3. forduló

Esztergomi Vitézek RAFC–Budakalászi SC 1995 32-28 (14-13), Tatai AC–Tatabányai SC 29-26 (12-12), Dorogi AC–Szentendrei NKE 20-35 (12-16)

Északnyugati csoport, férfi, 3. forduló

Komárom VSE–Alsóörsi SE 34-17 (17-10), VKL SE Győr–KSE Tarján 21-30 (9-12)

Fejér–Komárom-Esztergom megyei közös női bajnokság, 1. forduló

Ácsi Kinizsi SC–Rácalmás SE 19-24 (9-7), Környe SE–Martonvásári KSE 33-28 (13-14)

Férfi, 1. forduló

MÁV Előre-Cunder Kézisuli–Komárom VSE II. 33-25 (15-11), Ácsi Kinizsi SC–Kisbér KC 21-32 (11-14)

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában