Kézilabda

2022.08.03. 12:44

Második edzőmérkőzését is megnyerte a Tatabánya

K. A.

A NEKA ellen is jól teljesített a Tatabánya (kékben)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A tatabányai játékosok a reggeli videózás, majd egy másfél órás délelőtti edzést követően utaztak Balatonboglárra, ahová több szurkolója is elkísérte a csapatot. A rajongóknak a Gyöngyös elleni sikert követően ezúttal sem kellett csalódniuk, hiszen a Tatabánya az egyaránt sérült Perics és Pergel nélkül is magabiztos győzelmet aratott a NEKA vendégeként. A találkozó negatívuma tatabányai szempontból Ugalde sérülése volt, akinek egy összefejelés következtében felrepedt a szemöldöke.

Kontra Zsolt, a Tatabánya technikai vezetője: – A nagy meleg rányomta a bélyegét a játékra, hiszen a pálya és a parketta is csúszott. A felkészülés legnehezebb szakaszában vagyunk, így a játékosok fáradtak, ennek ellenére jó teljesítményt nyújtottak. Jó iramú, színvonalas és hasznos edzőmeccset játszottunk, a NEKA is minden dicséretet megérdemel.

Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés 
NEKA–MOL-Tatabánya KC 23-29 (11-14) 
Balatonboglár, 150 néző. 
Tatabánya: Székely – Pedro 6/2, Ancsin 1, Topics 2, Ubornyák 2, Győri 5/2, Ugalde. Csere: Nagy (kapus), Maras 2, Obradovics 2, Hornyák 1, Vilovszki 3, Bodor 3, Edwards 2, Bodnár. Vezetőedző: Tombor Csaba. 
Hétméteresek: 6/3, illetve 5/4. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában