Verseny

2022.08.05. 14:00

Hőségriadóban startol a Tatai Minimarathon - itt vannak az útlezárások

A verseny ideje alatt több helyen is korlátozásokra kell számítani, emellett nem árt észben tartani, hogy hőségriadó van érvényben a verseny idején is.

Kemma.hu

Forrás: Tata Város

Augusztus 6-án szombaton 16 órakor rajtol el az idei, Tatai Minimaraton és Félmaraton verseny, amelynek ideje alatt számos lezárásra lehet számítani Tatán.

  • 16:00 és 19:00 óra között a Bartók Béla u.-Alkotmány u.-Tópart u.-Kodály tér-Malom u.-Hattyúliget u.-Damjanich u.-Petőfi S. u.- Agostyáni u. vonalon.
  • teljes útlezárás lesz 12:00 és 20:00 óra között a Váralja utcán
  • 16:00 és 16:30 között a Komáromi út-Kossuth tér-Rákóczi u.-Hősök tere-Hajdú u. szakaszon.

A Minimaraton és Félmaraton versenyközpontja egyébként augusztus 5-e pénteken délután 3 órakor nyílik a Magyary Zoltán Művelődési Központ előtt. A helyszínen lehet nevezni 15 és 20 óra között, valamint szombaton 12 és 15 óra 30 perc között. Érdekessé egyébként, hogy az idei minimarathon is hőségriadó idején lesz, ahogy 2018-ban is. Akkor másodfokú hőségriadó idején futottak a lángoló aszfalton a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában