Megye III.

2022.08.13. 20:37

Északon és délen is elkezdődik a bajnokság a harmadosztályban

Vasárnap több rangadó is várja a szurkolókat.

Herczeg István

A bajnok Dunaalmás (kékben) a Tatabányai Vasas ellen kezd

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A megyei harmad­osztály mindkét csoportjában elkezdődik a bajnokság a hétvégén. Délen a Dad az előző szezont jól kezdő, de aztán visszalépő Oroszlányt fogadja majd a nyitányon, az újrainduló Réde pedig Szákszenden kapcsolódik vissza a harmadosztály küzdelmeibe. A Bársonyos–Bokod összecsapás tavaly alsóházi derbi volt, a Csém pedig Bakonyszombathelyről viheti el a három pontot a papírforma szerint. 

Északon a Bajót hosszú idő után újra a harmadosztályban futballozik, első ellenfele a Bajna lesz. A címvédő Tardos a Szomódot fogadja az első körben. A Dunaalmás bajnok lett az előző szezonban délen, az ellenfele pedig az a Tatabányai Vasas lesz, amely jó néhány évet kihagyott. A ­Pilismarót szereplése nagy kérdés lesz, hiszen az előző szezonban még vezették is a másodosztályú tabellát, most a Vértestolna ellen készülhetnek. A Naszály a TABAK ellen száll harcba. 

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Déli csoport, 1. forduló 
Császár-Ete II.–Banai KSK 
Szombat, 18 óra. 

Bakonyszombathely KSE–Csémi SE, Bársonyos SK–Bokod FCE, Dad SE–Oroszlányi SZE, Szákszendi SE–Réde KSE. Vasárnap, 18 óra. A Tárkány KSE–Gesztesi SE találkozót november 27-én rendezik. 

Északi csoport, 1. forduló 
Bajóti Szikra SE–Bajnai SE, D.M.A.C. Dunaalmás–Tatabányai Vasas, Naszály SE–TABAK, Pilismarót SC–Vértestolnai TE, Tardosi FC–Bar-Nul Szomódi SE 
Vasárnap, 18 óra. 
A Süttői SC–Szárligeti SE találkozót november 20-án rendezik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában