Kézilabda

2022.08.01. 17:23

Az összecsiszolódás a legfontosabb most

Második edzőmeccsét játssza ma a MOL-Tatabánya, a Gyöngyös legyőzése után a NEKA vendége lesz Tombor Csaba vezetőedző együttese.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Férfi kézilabda, felkézülési mérkőzés
NEKA–MOL-Tatabánya KC
Balatonboglár, kedd, 17 óra.

A Kék Tigrisek pénteken lejátszották a szezon előtt első felkészülési mérkőzésüket, amelyen biztató teljesítményt nyújtva 28-23-ra verték a Gyöngyöst hazai pályán. Tombor Csaba vezetőedző csapatára holnap újabb erőpróba vár, hiszen az előző szezonban az élvonal 12. helyén végző NEKA-hoz látogat (a Tatabánya ötödik lett). 

– A felkészülés harmadik hetét kezdtük meg tegnap, amely még megterhelőbb lesz, mint az első kettő. Jelenleg a fizikai felkészítésen van a hangsúly, tegnap délelőtt is egy kőkemény edzés várt a csapatra – tudtuk meg Kontra Zsolttól, a Tatabánya technikai vezetőjétől, aki kitért a problémákra is. 

– Pericsnek a combja fáj, nem tűnik súlyosnak a dolog, de ma valószínűleg nem játszhat, míg Pergelnek szemészetre kell mennie kivizsgálásra. Sajnos ezek a gondok velejárói a felkészülési időszaknak, de reméljük, hamar túl leszünk rajtuk. Ahogy a hasonló felkészülési mérkőzéseken, úgy most is az összecsiszolódás, illetve egymás megismerése lesz a legfontosabb – hangsúlyozta a szakember. A balatonboglári összecsapás a szurkolók számára is nyilvános lesz. 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában