Verseny

2022.08.18. 16:42

A Zsíros kenyér is élen tudott zárni a tatai vízi triatlonon

A Tatai Hódy SE a „Mozgással az Öreg-tó körül” program keretében rendhagyó vízi triatlonversenyt rendezett.

P. J.

Mini vízi triatlon abszolút győztese (gyaloglás-ügyességi feladat-kenuzás) a Zsíros kenyér hagymával (Sikesdi, Eninger, Zöldvári) lett. 

Forrás: beküldött

 A Vízi triatlon versenyen a sportosabbakra 2 km kenuzás, 500 m úszás és 4 km futás várt. A rendezők „családbarát” Mini triatlont is szerveztek, amelyen a résztvevők 1200 métert gyalogoltak, majd egy ügyességi feladat keretében petanque golyókat kellett célba juttatniuk. Harmadik próbaként rájuk is a 2 km-es kenuzás várt. A versenyre férfi, női, vegyes és családi kategóriákban négy korosztályban lehetett nevezni. 
Vízi triatlon abszolút sorrendje (kenu-úszás-futás), férfi egyéni: 1. Musza Bence, 2. Nagy Gábor, 3. Havranszki Levente. Nők egyéni: 1. Leskó Nagy Nóra, 2. Halomi-Kuszák Nikolett, 3. Schrenkné Simon Ildikó. Csapatverseny: 1. Kormányosok (Musza, Havranszki, Ratimorszky), 2. Hunters (Polt, Apagyi B., Éberhardt), 3. Schrenkné, Nagy, Apagyi R. 

Címkék#triatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában