Kezdőkör

2022.08.21. 08:10

A Dorog Szegedre utazik, az NB III.-as csapataink Fejér megyeiekkel csapnak össze

A szerdai fordulót követően vasárnap már ismét pályán lesznek másod-, és harmadosztályú csapataink.

H. I.

Forrás: Facebook/Tatabányai SC

Az NB II.-ben első győzelmét szerdán megszerző Dorogi FC vasárnap 19 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége lesz. A szegediek két győzelemmel és két vereséggel állnak, így pont három ponttal gyűjtöttek többet, mint a Dorog. Szerdán a kék-feketék is nyertek, méghozzá a Haladás otthonában. Tavaly a Dorog még Tatabányán bravúrgyőzelmet aratott az akkor még Dragan Vukmir által trenírozott csapat ellen, Szegeden viszont a hazai csapat győzött 2-1-re. 

A harmadosztályban vitézkedő klubjaink közül a Zsámbék vasárnap délelőtt lép pályára, méghozzá a Puskás Akadémia II. otthonában. Bodó László csapata még mindig győzelem nélkül áll újoncként, de lőtt gólja már van. A felcsúti gárda még veretlen, két győzelem mellett két döntetlennel áll. A remek formában lévő és ezáltal a tabella második helyét elfoglaló Tatabányai SC 17.30-tól hazai közönség előtt fogadja a Bicskét. A két gárda jól ismeri már egymást. A Bicske épp szerdán a Komárom ellen vívott hazai pályán, annak 1-1 lett a végeredménye. A bicskei gárda egyébiránt öt pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, így a Tatabánya az összecsapás esélyese. 

Ami a Komáromot illeti: László Péter csapata is hazai közönség előtt fog szerepelni, szintén egy Fejér megyei egyesület ellen, azaz mindhárom NB III.-as megyei gárdánk ellenfele Fejér megyei lesz. Ezúttal nem a Mór, hanem a MOL Fehérvár FC II. látogat a Molaj-pályára vasárnap 17.30-tól. A „Kisvidi” nem kezdte túl jól a szezont, eddig csak négy pontot szerzett, ami egyel kevesebb, mint amennyi a KVSE neve mellett áll. A két klub az előző szezonokból már jól ismeri egymást. A Zsámbéki SK 11.00 órakor, a Tatabánya és a Komárom egyaránt 17.30-kor kezdi meg mérkőzését vasárnap. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában