Sajtótájékoztató

2022.08.18. 11:15

5 éves támogatás: az új idényben MOL-Tatabánya néven szerepel a kézicsapat (fotók)

Tavaly óta a MOL az élvonalbeli tatabányai férfi kézilabda csapat első számú támogatója. Csütörtökön pedig hivatalosan is bejelentették, hogy a Kék Tigrisek együttes MOL-Tatabánya KC néven indul a bajnokságban.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az eseményen a névadó szponzort Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója, valamint Fetter Balázs, a társaság szponzorálásért felelős vezetője képviselte. A MOL újabb öt évre szóló támogatása olyan biztos alapot jelent a klub működésében, amely lehetőséget teremt arra, hogy a játékosok csak a sporttal foglalkozzanak, ami minden bizonnyal visszaköszön majd a MOL-Tatabánya teljesítményében és eredményességében. 

Ezt erősítette meg Tombor Csaba vezetőedző és a gárda két válogatottja, Ancsin Gábor és Székely Márton is. A MOL választása egyebek mellett azért is esett a Tatabányára, mert a kék-fehéreknél sok a magyar kézilabdás és sok a válogatott is. Emellett a klub már hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre, a fiatalok csapatba építésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában