Labdarúgás

2022.07.07. 10:25

Új igazolást jelentett be a Tatabányai SC

Az új játékos az NB II.-ből érkezik Gyürki Gergő csapatához.

H.I.

Fotó: Facebook/tatabanyaisc

Labdarúgás Mint arról korábban beszámoltunk, többen távoznak a Tatabányai SC-től, viszont az érkezők frontján is vannak változások. Eddig a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Forró Gyula leigazolása volt biztos, azonban a napokban a Tatabányai SC Facebook-oldalán bejelentette, hogy az eddig Budaörsön futballozó Molnár Tibor is csatlakozott a kerethez.

 A 29 éves, jobb lábas támadó tavaly tizenkét mérkőzésen két gólt szerzett, egy évvel korábban tizenöt meccsen ötször talált be az ellenfelek kapujába. A Videoton nevelésű játékos pályafutása nagy részében a második vonalban futballozott, de játszott a PAFC élvonalbeli együttesében is. Játéktudása és erőnléte gyorsan meggyőzte Csapatunk vezetőit, és Tibor is hamar a Tatabánya mellett döntött. A játékos elmondta: szívesen igazolt Tatabányára, ahol remélhetőleg gyorsan beilleszkedik a Csapatba, és játékával hasznos tagja lehet a Bányásznak - írta a tatabányai klub közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában