Kapás

2022.07.25. 18:20

Pontyfogó horgászversenyt rendeztek a Kisbéri Napokon

Szombaton, a XXI. Kisbéri Napokon rendezte meg a Kisbéri Horgászegyesület hagyományos pontyfogó horgászversenyét, amelyen idén a kánikula ellenére harminchárom versenyző indult.

R. V.

Forrás: Beküldött

A nagy meleg megtette hatását – közölték a szervezők, hiszen összesen csak 60 kilogramm halat fogtak a versenyzők. A horgászok azonban felkészülten érkeztek: egyesek napernyő alá húzódtak. A díjakat Dosztály Attila, az egyesület versenyfelelőse adta át a díjazottaknak. Az első helyezett a kisbéri Pintér István lett, aki 33,21 kilóval, az ezüstérmet a pápai Jakab Gábor szerezte meg 9 kilóval, a dobogó harmadik fokára pedig a kisbéri Bognár Károly állt 5,18 kilóval. A legnagyobb halat a második helyezett Jakab Gábor fogta, aki egy névtelen felajánló különdíját kapta meg.

 A verseny legméretesebb uszonyosa 9 kilogrammot nyomott. A díjazottak oklevelet, serleget, valamint ajándékokat is vehettek át. Az egyesület köszönetét fejezte ki Tomolákné Gurzó Ágnesnek, Varga Ádámnak, valamint a Kenusoknak a verseny támogatásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában