Isten éltesse

2022.07.19. 09:00

Hetvenéves, kétszeres világbajnok női tekést ünnepeltek Tatabányán

Címkék#teke

Örökifjú hölgyek jöttek el Tatabányára, hogy együtt ünnepeljenek egykori – kétszeres világbajnok – válogatott társukkal, a kivételes tehetségű és munkabírású Megyesiné Vati Ágnessel.

P. J.

Megyesiné Vati Ágnest köszöntötték a sporttársak

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Az összetartó társaság egyébként évente találkozik egymással, ám most különös apropója is volt a randinak. A kétszeres vb-győztes csapattagja, Ági, aki párosban még egy világbajnoki ezüstérmet is begyűjtött Kristyán Zsuzsával az oldalán, most töltötte be a hetedik ikszet. A hölgykoszorú stílszerűen a tekepályán gyűlt össze. Itt volt a nagy csapat tagjai közül Holczer Lászlóné, Hursán Zsófia, Tóth Katalin, Tompa Györgyné és Bíró Erzsébet, hogy együtt köszöntsék a Tatabányai Bányász tekés legendáját.

Holczer Lászlóné, anno a Kőbányai Porcelán, Tompa Györgyné, a Szegedi EOL, míg Vati Ágnes, a Tatabányai Bányász SC színeiben kétszer is megnyerték a világbajnokságot 1974-ben és 1976-ban. A jó hangulatú, vidám összejövetelen végül is hetven szál gyertyát fújtak el az örökifjú hölgyek az ünnepi tortán, Ági „tiszteletére”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában