Meccsek

2022.07.26. 17:02

BL-résztvevőkkel mérkőznek a tatabányai kézisek a MOL-kupán

Augusztus 19-én és 20-án a tatabányai multifunkcionális csarnokban rendezi meg a MOL Tatabánya KC a MOL-kupát, melynek keretein belül három Bajnokok Ligája-résztvevő csapatot lát vendégül a Kék Tigrisek gárdája.

P. J.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

A házigazda MOL-Tatabánya KC mellett itt lesz a magyar rekordbajnok és kupagyőztes Telekom Veszprém, valamint a horvát kézilabda reprezentánsa, a jugoszláv és horvát bajnokságot 39-szer, a jugoszláv, valamint a horvát kupát 28-szor elhódító a PPD Zagreb is. A horvát együttes hazai sikerei mellett kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, egyaránt egyszer pedig az Európai Szuperkupát és a SEHA-ligát. A rangos nemzetközi torna negyedik résztvevője a lengyel Orlen Wisla Plock lesz. A Plock gárdája hétszer végzett az élen hazája pontvadászatában és 11-szer győzött a lengyel kupa fináléjában.

A kétnapos sportprogram fergeteges meccseket, parázs hangulatot és izgalmas csatákat ígér, hiszen klasszis együttesek csapnak majd össze. A jelentős átalakuláson átesett tatabányai kék-fehérek tehát valóban rangos riválisok ellen bizonyíthatják felkészültségüket.

Augusztus 19-én, a nyitómérkőzésen a MOL-Tatabánya KC a PPD Zagreb gárdájával csap össze. A mérkőzés 17.30-kor kezdődik. A nap másik mérkőzését 19.30-kor rendezik a Telekom Veszprém és az Orlen Wisla Plock együttesei között. Másnap az előző nap két vesztesének bronzmeccse 14.45-kor kezdődik, a döntőt pedig 16.45-től vívják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában