Ráadásnak

2022.07.18. 12:01

A komáromi sportlövőlány egy 7. helyet is hazahoz a bronz mellé a világkupáról

Bajos Gitta hetedik helyen zárt a nők 50 méter puska három testhelyzetű versenyszámában a sportlövők csangvoni világkupáján.

H. I.

Forrás: ISSF - International Shooting Sport Federation/ Facebook

A magyar szövetség közleménye szerint Bajos Gitta 588 körrel harmadikként jutott a nyolcas döntőbe, ahol 299.9 körrel lett hetedik. A számot a német Anna Janssen nyerte meg.

A magyar sportlövők hat érmet szereztek a dél-koreai világkupán: két ezüstöt és négy bronzot. Hétfőn Mészáros Eszter végzett bronzérmesként a 10 méter légpuska egyéni számában, majd kedden a 10 méter légpisztoly számban Major Veronika lett harmadik.

Július 13-án, szerdán a 10 méter légpuska vegyes párosban zárt másodikként a Mészáros, Péni István alkotta magyar kettős. Július 14-én, csütörtökön a Mészáros, Dénes Eszter, Bajos összeállítású magyar együttes végzett a harmadik helyen a nők 10 méter légpuskacsapat-versenyszámában, míg július 16-án, szombaton a szintén komáromi Pekler Zalán ezüst-, Péni pedig bronz­érmet nyert a férfiak 50 méter puska három testhelyzetű versenyszámában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában