Foci

2022.07.21. 15:26

Alaposan átalakul a Komárom VSE kerete

Az együttes a Zsámbéki SK-val és a Tatabányai SC-vel karöltve ismét a Nyugati csoportban fog indulni.

H. I.

A KVSE (fehérben) új arcokkal vág neki a bajnokságnak

Forrás: Facebook/KVSE

Mint ismert, a Komárom VSE hivatalosan kiesett az NB III. Nyugati csoportjából, de előbb a Pápa, majd a Vác visszalépése miatt mégis elindulhat a csapat az NB III.-ban. Az együttes a Zsámbéki SK-val és a Tatabányai SC-vel karöltve ismét a Nyugati csoportban fog indulni. 

Bozsik Péter távozása után László Péter lesz a vezetőedző, a stábban pedig Gucsi-Végh Péter, Mázi Tamás és Nagy Gábor kapott helyet. A játékoskeret azonban nagyon átalakul, szinte alig marad valaki a bajnokságot befejezők közül. Távoznak: Göblyös Dániel, Végh Tibor, Csernák Martin, Horváth Roland, Tóth Dárius, Csendes Péter, Szántó Gergő, Laky László és Szileszki Márk. Többen köztük alapemberek voltak, mások csereként kapták meg a lehetőséget az elmúlt szezonban. Az biztos, hogy Göblyös Dániel az első fordulóban pont a Komárom ellen lép majd pályára az Érdi VSE színeiben.

Érkezett Nagy Tamás (Pápai Perutz FC), Katona Attila (Balatonfüredi FC), Belányi Balázs (Dorogi FC), Nagy Zalán (Pápai Perutz FC), Tóth György (Dunaharaszti MTK), Juhász Roland (KFC Komarno), és Gelencsér Roland (Gyir­mót SE). A Komáromban már jól ismert Katona Attila kivételével az összes érkező nagyon fiatal, a megyei első osztályból érkező Tóth György a legidősebb a maga 23 esztendejével. Az utánpótlásból Jóni Milán, Imrek Norbert és Pulai Martin került fel az első csapat keretéhez

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában