Futball

2022.06.28. 20:29

Válogatott focistát igazolt a Bányász

A hétfői felméréseket követően a frissen kinevezett vezetőedző, Gyürki Gergely irányításával kedden megkezdte edzésmunkáját a Tatabányai SC labdarúgócsapata.

K. A.

A játékosok kedden kezdték meg a felkészülést

Forrás: Facebook/Tatabányai SC

A játékoskeretben, ahogy arról beszámoltunk, történt néhány változás az elmúlt hetekben, de az együttes nagy részét sikerült egyben tartani.
– A nyári szünetben távozott az alapcsapatunkból Klausz Ádám, Kunsági Roland és Soltész Barnabás, valamint a csereként többször bevetett Hoszpodár Bence is. Mindannyian az NB II-ből most kiesett Budaörshöz igazoltak. Klausz és Soltész sporttársak érthetően és el nem ítélendően a környezetváltás igényével indokolták lépésüket – mondta el Molnár József ügyvezető.

– Letenyei Zalán jövője még kérdéses, míg Módi Viktor a jövőben inkább utánpótlás-edzői munkájára kíván koncentrálni. Az egész évben mindössze egyetlen gólt szerzett Farkas Zoltánnal nem hosszabbítottunk szerződést. 

Érkezett azonban három komoly erősítés: Hajas Attila és Németh Attila féléves kitérő után visszatért a klubhoz, de igazi “nagyágyút” is igazoltunk. Forró Gyula a Kecskemét, az Újpest és a Puskás Akadémia csapataiban hat éven át szerepelt az NB I-ben, míg Dárdai Pál idején válogatott is volt. 

A 34 éves, rutinos, ballábas védő erőnléti edzőként dolgozik klubunknál, és úgy döntött, ebben a szezonban felveszi a Bányász mezét. További két játékossal tárgyalásban állunk, így a jelenlegi, tizenkilenc fős keretünk még bővülhet – részletezte az ügyvezető

Ahogy az a klub Facebook-oldalán olvasható, a Bányász vezetőedzője, Gyürki Gergely komoly edzésprogramot alakított ki. A csapat a napi edzések mellett öt edzőmérkőzést is vív a július 31-i bajnoki rajt előtt. Első alkalommal július 9-én, szombaton a Gyirmót otthonában lép pályára a Tatabánya

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában