Labdarúgás

2022.06.18. 07:40

Újra összeáll a legendás csatártrió, Kecskédre jön a Paks születésnapot ünnepelni

Megalakulásának 75. évfordulóján egész napos program várja a Komárom-Esztergom megyei csapat szurkolóit és az érdeklődőket, a gálameccsen az NB I hatodik helyezettje lép pályára.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Június 18-án, szombaton ünnepli 75. születésnapját a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban szereplő Kecskéd KSK, a jeles évfordulóra tartalmas rendezvénysorozattal készül a klub. 

Délelőtt fél tizenegykor kezdődik a program az új öltözőnk átadási ünnepségével, amelyen közreműködik és beszédet mond Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője – mondta Szalados Szabolcs, a Kecskéd KSK elnöke.

– A nap során lesznek U7-es, U9-es, U11-es és U13-as korosztályos tornák, öregfiúk-mérkőzést játszunk a közeli Vértessomló csapatával, amellyel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, lesz óriáscsúszda, ugrálóvár a gyerekeknek, este retró buli. A nap főeseményére tizenegy órától kerül sor, amikor gálamérkőzést játszunk az NB I-es Paksi FC-vel. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy az élvonalbeli csapat elfogadta a meghívásunkat, mindannyian egyetértettünk abban, hogy őket szeretnénk meghívni, hiszen mindenkinek szimpatikus a csapat a látványos támadójátéka miatt, és azért, mert csak magyar futballistái vannak, náluk játszik a gólkirály is. Nagy köszönettel tartozunk Vincze Istvánnak, hogy segített a kapcsolatfelvételben a paksiakkal – fogalmazott Szalados Szabolcs.

Vincze Istvánra más szerep is vár ezen a szombati napon. Mivel Kecskéd nagyon közel, tíz–tizenkét kilométerre van Tatabányától, a környéken még élénken él a nyolcvanas években remeklő Tatabányai Bányász mítosza. Legendás csatárhármasát alkotta annak a csapatnak Kiprich József, Plotár Gyula és Vincze István, így őket hívták meg díszvendégnek az eseményre, közönségtalálkozó keretében mesélnek majd a sikerekben gazdag pályafutásukról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában