Siker

2022.06.30. 06:35

Taroltak az esztergomi kempósok a nemzetközi kupán

Kiválóan szerepelt a Fighting Kempo Pokorni Team Esztergom-Kertváros csapata a közelmúltban immár nyolcadik alkalommal megrendezett VIII. Csomád Kupa Nemzetközi Harcművészeti Fesztiválon – tudtuk meg Pokorni Gábor edzőtől, a klub alapítójától.

W. P.

A Pokori Team tagjai remekül szerepeltek a nemzetközi viadalon.

Forrás: Beküldött

 Beszámolója szerint a megmérettetésre a környékbeli versenyzőkön kívül Magyarország számos pontjáról, illetve Romániából és Szlovákiából is érkeztek csapatok. A nemzetközi kupán több mint kétszáz fős mezőny gyűlt össze, a versenyzők kempo, karate, kick-box, illetve jiu jitsu stílusokban képviselték az egyesületeiket. 

Pokorni Gábor elmondta azt is, hogy a kupát rendkívül magas színvonalú találkozók jellemezték. A Fighting Kempo dorogi, esztergom-kertvárosi, sárisápi és további környékbeli sportolói remekül felkészültek a megmérettetésekre, hiszen kiemelkedő sikereket értek el. Light-contact stílusban Bakk Eszter, Deák Ferenc és Füle Kevin aranyérmet, Füle Ferenc, Sebedovszki Mátyás és Tóth Dávid pedig bronzérmet szerzett. 

Submission versenyszámban Bakk Eszter ismét a dobogó legfelső fokára állhatott fel, Füle Ferenc pedig begyűjtött egy újabb bronzot. Formagyakorlatban fordított eredményt értek el, hiszen Füle Ferenc lett az aranyérmes, míg Bakk Eszter harmadikként végzett. Full contactban Bakk Eszter szerezte meg az aranyat, Deák Ferencé lett az ezüst. Füle Ferenc újabb bronzéremmel gyarapította gyűjteményét, Deák Gábor pedig negyedik lett. 

A csapat vezetője ezúton is kifejezi köszönetét Szendrei Rebekának, valamint a felkészítő edzőknek, Pokorni Gábornak, Pokorni Milánnak és Pokorni Gáborné Horváth Valériának, hiszen ezúttal is eredményes munkát végeztek.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában