Kézilabda

2022.06.27. 11:54

Szezonvisszatekintéssel melegíthetünk az őszre a Tatabányával

A klub honlapján feltárul a múlt: a portál szerkesztői többrészes szezonvisszatekintő sorozatot indítottak el.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

A klubkézilabdában javában tombol a nyári szünet, nincs ez másképp a Grundfos Tatabánya KC élvonalbeli gárdája esetében sem. A klub honlapján indult sorozat a tavaly szeptemberi események felidézésével kezdődött, néhány naponta pedig újabb és újabb hónapokról olvashatunk – szép és kevéssé szép emlékek egyaránt visszaköszönnek.

Megelevenedik a tavaly őszi kudarcsorozat, a tavaly október-novemberi edzőváltás, amikor is Matics Vladant Dragan Djukic váltotta a kispadon.

Olvashatunk még a nemzetközi kupaszereplésről is, mely kezdetben szintén nem hozott sok jót (és továbbjutást sem), de a végére „kiegyenesedett” a gárda. A honlapot érdemes továbbra is figyelemmel követniük a nosztalgikus kézilabdabarátoknak, a tavaszi parádés menetelés visszaidézése – benne a negyedik hely és az ezzel együtt járó nemzetközi kupaszereplés reményének felcsillanása – ugyanis még hátravan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában